Hvem vi er

Her på Wood For Trees elsker vi innsamlet data. Vi kaller oss selv for data-voktere og historiefortellere. Vårt hovedmål er å hjelpe veldedighetsorganisasjoner gjøre det rette med riktige data, slik at vi sammen kan bygge en bedre fremtid. Gjennom årene har vi vunnet flere anerkjente priser, analysert milliarder og trilliarder av rader med data, men viktigst av alt hjulpet våre klienter med å samle inn millioner av kroner til deres fantastiske formål.

Hva vi gjør

Wood For Trees ble dannet i 2007, og siden den gang har vi utvidet våre tjenester til å inkludere alt fra infrastruktur til data- administrasjon.
Vi er spesialister på å optimalisere innsikten fra veldedighetsorganisasjoner og jobber tett sammen med våre kunder for å forsikre at de får mest mulig ut av den innsamlede dataene de har.

Hva vi tilbyr

Bedre innsikt starter med god data, Vi har prisbelønte datatjenester som lar oss hjelpe deg med å bygge et sterkt grunnlag for organisasjonen din.

Vi samarbeider med noen av verdens mest kjente veldedighetsorganisasjoner og frivillighetsorganisasjoner for å forbedre deres giverbase og strategier for innsamlinger. Tidligere kunder inkluderer; Dogs Trust, WWF, Røde Kors, Woodland Trust og Shelter.